top of page

Kunder

Maja Rosenstock , Corporate Responisibility Manager, Aarstiderne A/S

Alle burde have en coach som Nina. Nina skaber et fortroligt fristed, hvor man får topkvalificeret sparring på arbejdslivets muligheder, udfordringer og dilemmaer. Mit arbejdsliv, opgaver og ansvarsområder har ændret sig løbende i de år jeg er kommet hos Nina. Fra selvstændig til fastansat og fra konsulent til ansvarlig for Aarstidernes arbejde med bæredygtighed. I løbet af den rejse har Nina været med hele vejen. Hun har løbende klædt mig på til nye roller og ansvarsområder, så jeg hver dag er mødt op med ro i maven og troen på at jeg kan håndtere hvad der end måtte komme. Nina har en stor værktøjskasse inden for ledelsesrådgivning og kan altid bidrage med nye perspektiver. Efter hver session er jeg gået derfra med masser af gå-på-mod, refleksioner, nye indsigter og bud på handlemuligheder. Derfor kan jeg varmt anbefale Nina som coach.  

fof4.png
iss.png
Elise gug.jpg

Emilie Gug Møller-Kongshaug,Head of Danish Office at ELISE GUG

Jeg startede et forløb med Nina, da jeg havde brug for coaching i forbindelse med min overgang til min nuværende stilling som leder.

 

Nina er en yderst kompetent og inspirerende person, der i sit arbejde som coach motiverer og udfordrer én både personligt som professionelt. Hun har en meget direkte og ærlig kommunikationsstil, hvilket gør hver eneste samtale god, lærerig og inspirerende.

 

Hun stiller de rigtige spørgsmål og giver værktøjerne til at håndtere enhver given situation. Det hele, ved hjælp af velvalgte ord, der får en til at tænke og tage ansvar.

Hun har en fantastisk evne til, at finde den rette balance mellem at lytte, at coache, at lade én selv finde svarerne, og at være den ”styrende”, når der behov for dette.

Jeg kan varmt anbefale Nina som coach til karriereudvikling.

 

Emilie Gug Møller-Kongshaug,
Head of Danish Office at ELISE GUG

 

bottom of page